İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Özgür PARILTI ve Şube Müdürü Sayın Erkan CAN okulumuzu ziyaret ederek eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde inceleyerek öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı bir eğitim yılı dileklerini aktardı.

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı yüz yüze eğitim açılışını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Erkan CAN' ın katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Tem

2021 Bursluluk Sınavı güncel kılavuzu paylaşıldı. Sınav başvuruları Şubat ayında tamamlanan sınavın tarihi 05 Eylül 2021 Pazar olarak belirlendi. Sınav ile ilgili tüm bilgilere kılavuzdan ulaşabilirsiniz.

Tem

2020-2021 eğitim ve öğretim yılı sonunda ana sınfında eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimizi mezun ettik. Eğitim hayatlarında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Tem

Telafi eğitimi ve 2021-2022 eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında okul bahçemizde yer alan sahaların düzenlemesi devam ediyor. Telafi eğitimde ve yaz boyunca öğrencilerimizin sportif faaliyetlerini sürdürebilmeleri için okul bahçemiz gelişmeye devam ediyor.

Haz

"TELAFİDE BEN DE VARIM" projesi kapsamında belirtilen tarihlerde zeka oyunları eğitimi gerçekleştirilecektir. Kontenjan 20 kişi olup katılmak isteyen öğrencilerimizin okul müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Haz

"TELAFİDE BEN DE VARIM" projesi kapsamında belirtilen tarihlerde İngilizce eğitimi gerçekleştirilecektir. Kontenjan 20 kişi olup katılmak isteyen öğrencilerimizin okul müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Haz

"TELAFİDE BEN DE VARIM" projesi kapsamında belirtilen tarihlerde basketbol ve masa tenisi eğitimi gerçekleştirilecektir. Kontenjan 20 kişi olup katılmak isteyen öğrencilerimizin okul müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Haz

"TELAFİDE BEN DE VARIM" projesi kapsamında belirtilen tarihlerde doğa yürüyüşü gerçekleştirilecektir. Kontenjan 20 kişi olup katılmak isteyen öğrencilerimizin okul müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Haz

"TELAFİDE BEN DE VARIM" projesi kapsamında belirtilen tarihlerde satranç eğitimi gerçekleştirilecektir. Kontenjan 20 kişi olup katılmak isteyen öğrencilerimizin okul müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, koronavirüs salgınının ülkemizde görülmesinin ardından tüm eğitim-öğretim kademelerinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında devam eden uzaktan eğitim sürecine yönelik "öğrenci, öğretmen, idareci ve veli görüşlerinin" tespit edilmesi amacıyla anket çalışması hazırlamıştır. Elektronik ortamda uygulanacak olan anket 2 Temmuz 2021 tarihine kadar erişime açık olacaktır.

Haz

Okulların ihtiyaçlarına göre hazırlanan telafi eğitimlere öğrenci ve velilerimiz başvuru yapabileceklerdir. Detaylı bilgi için kılavuzu inceleyiniz.

LGS 2021 KILAVUZU YAYIMLANDI.

LGS İÇİN 8. SINIFLARIN SINAV BAŞVURULARI OTOMATİK OLARAK YAPILACAK OLUP SINAVA GİRME ZORUNLULUĞU BULUNMAMAKTADIR. GEREKLİ BİLGİLER İÇİN KILAVUZU İNCELEYİNİZ.

Katılım için gerekli bilgiler aşağıdaki linklerde mevcuttur.