Okulumuzda görev alan tecrübeli öğretmenlerimiz alanında ve meslekte yaşadıklarını, birikimlerini diğer öğretmenlerimiz ile paylaşıyor.

Okul rehberlik servisimiz tarafından planlar hazırlanmış olup sene boyunca akran zorbalığı, stresle başa çıkma, sınav kaygısı, zamanı verimli kullanma, hedef belirleme vb. konularda öğrenci ve velilerimize yönelik eğitimler düzenlenecektir. Eğitim tarih ve saatleri yine okulumuz sitesinden paylaşılacaktır.

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı için okulumuzda öğrenci-veli sözleşmeleri hazırlanmış olup öğrencilere dağıtımı en kısa sürede başlayacaktır.

Sene başı öğretmenler kurulu kararı ile 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı etkinlik takvimi ve görev alacak personel ile öğrenciler belirlenmiş olup etkinlik zamanlarında okul internet sitesinden tekrar duyuruları yapılacaktır.

Okulumuzda 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı için ortak sınav uygulama kararları alınmış olup İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yapacağı sınav tarihleri beklenmektedir. Açıklamadan sonra okulumuzda uygulanacak sınavlara ilişkin sınav takvimi okul internet sitemizden ilan edilecektir.

Erişilebilirlik alanlarımızı düzenleyerek kullanıma hazır hale getirdik.

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin güvenliği için risk alanlarının belirlenmesi çalışması sonucunda uygun yerlere koruyucu, önleyici ve bilgilendirici afişler asılarak görsel uyarılar artırılmıştır. Sosyal mesafe ve hijyen konusunda da bahçemizi yeniden boyadık ve dezenfektan sayılarımızı artırıdık.

Rehberlik servisimiz tarafından öğrencilerimizin akademik başarılarını takip etmek amacıyla "Akademik Başarı Eylem Planı" hazırlanmış olup uygulamaya geçilmiştir.

Okulumuzda 8. sınıflar için açılan destekleme ve yetiştime kursları başlamış olup sınıfların kurs programları görsellerde mevcuttur.

Okulumuz 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Brifing Dosyası Hazırlandı.

Okulumuz 15 Temmuz Şehitler Alanımız düzenlendi.

Tüm sınıflarımızda salgın hastalık sürecinin öğrencilerimiz üzerindeki etkilerini en aza indirgemek amacı ile okul rehber öğretmenimiz koordinatörlüğünde tüm sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından bakanlığımızın psikososyal destek programı etkinlikleri iki hafta boyunca uygulanmaktadır.