Ekm

Okulumuzda Müzik öğretmenimiz koordinatörlüğünde koro çalışmaları devam ediyor.

Ekm

Okulumuzda Gerçekleştirilecek Projeler İçin İlgili Öğretmenlerden Ekipler Oluşturuldu

Ekm

TÜBİTAK ortaokul öğrencileri araştırma projeleri ekipleri hazırlanıyor. Fen Bilimleri öğretmenimiz Ayşe SOYLU koordinatörlüğünde çalışmalar devam ediyor.

Veli Kabul Karşılama Alanı

Ekm

Okulumuzda sportif etkinliklerden yakar top ile Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında okulda, evde kitap okuma etkinliklerimiz gerçekleştirildi.

Ekm

Sınıflarımızın uygun alanlarında kitaplık oluşturma çalışmalarımız devam ediyor.

Ekm

Okulumuz 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı I. dönem Okul Aile Birliği toplantısı 24.10.2021 Pazar günü saat 13.00' te okulumuz bahçesinde gerçekleştirilecektir. Okul Aile Birliği toplantısı akabinde sınıfların veli toplantıları olacaktır. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ekm

Okulumuz bahçesinde çeşitli sporlar ile ilgili alanlar düzenlenerek öğrencilerimizin kullanımına hazır hale getirildi.

Ekm

Bakanlığımız tarafından yayınlanan Beceri Temelli Testler ve Kazanım Kavrama Testleri ders öğretmenleri tarafından sınıflarımızda çözülüyor.

Ekm

Ayın örnek sınıfı ve öğrencisini seçmek için belirlenen kriterlerin yer aldığı panomuz hazırlandı.

Ekm

Okulumuzda 06.09.2021 tarihinde 8. sınıflara yönelik açılan destekleme ve yetiştirme kursları devam ederken 16.10.2021 tarihi itibariyle 7. sınıflara da kurs açılmıştır.

2021 Bursluluk Sınav Sonuçları Açıklandı.

Her Kitap Bir Dünya projesi kapsamında öğrenci gruplarımız ile okuma saatlerimiz başladı.