TEKİRDAĞ / ERGENE - Velimeşe Ortaokulu

Kas

Okulumuzda açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının değerlendirmesi ders öğretmenleri ile beraber gerçekleştirildi. Kurslara devam-devamsızlık ve başarı konuları ele alınarak gerekli çalışmalar başlatıldı.

Kas

Okulumuzda Şehrimiz Tekirdağ kitabının tanıtımı sınıflarda gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda ders öğretmenlerimiz tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi ve sergilendi.

Kas

MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZ BAHÇESİNE FİDANLARIMIZI DİKTİK.

Kas

24 Kaısm Öğretmenler Günü kapsamında ilçemizde düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasında okulumuz öğretmenlerinden oluşan takımımız ilçe birincisi oldu.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuzda kutlama programı yapıldı.

Kas

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz tarafından sınıflarımızda sanal müze gezileri düzenlendi.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk' ü Anma Günü programı düzenlendi.

Kas

Okul panolarımızı eğitim ve öğretim temalı içeriklerle düzenleyip zenginleştiriyoruz.

Kas

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele etkinlikleri kapsamında okulumuz beşinci sınıf öğrencilerine rehber öğretmenimiz tarafından sağlıklı yaşam konulu eğitim düzenlendi.

Kas

Tekirdağ İl Milli Müdürlüğünün hazırlamış olduğu Konu Tarama Testleri başlıyor. Testler online olarak çözüme açılacak olup tüm öğrencilerimizin katılımı bekleniyor.

Online testlere ulaşmak için tıklayınız.

Kas

Sosyal, Sportif Alanlardaki Başarı Köşemiz okulun girişinde oluşturuldu.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları okulumuzda gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı için Dyned sınıf bilgileri güncellenmiş olup öğrencilere kullanıcı adı ve şifreleri dağıtılarak etkin kullanımı sağlanmıştır.

Pandemi Döneminde Velilerimiz ile Çevrimiçi ve Telefonla İletişimimiz Sürüyor