Haz

2022-2023 eğitim ve öğretim yılında Değerler Eğitimi projesi kapsamında okulumuzda yapılan çalışmalar tamamlanmış olup yıl sonu raporu hazırlanmıştır.

Haz

Okulumuzda yıl boyunca gerçekleştirilen etkinlikler düzenlenerek elektronik dergi olarak hazırlandı.

May

Okulumuzda RİBA uygulamaları gerçekleştirilmiş olup sonuçlar sitemizde yer almaktadır.

May

2023 yılı Bursluluk Sınavı kılavuzu yayımlandı. Detaylı bilgi için aşağıda yer alan kılavuzu inceleyiniz.

May

Okul Gelişim Planımızın 2. dönem değerlendirme raporu hazırlanmış olup planlanan çalışmalar zamanında yürütülmüştür.

May

Okulumuzda yıl boyu sınıflarda yapılan etkinlikler diğer öğrenci ve öğretmenlerin de görebilmesi için ortak alanlarda sergilendi.

May

5, 6 ve 7. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimizin II. dönem II. yazılı sınav tarihleri belli oldu.

May

8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimizin II. dönem II. yazılı sınav tarihleri belli oldu.