Ara

Ergene Okuyor Projesi kapsamında Okulumuzda okuma saatleri yapılmaktadır.

Ara

Öğrenci beklenti anketi uygulaması yapıldı.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özgür PARILTI  ve Şube Müdürümüz Sayın Hidayet GÖKTAÇ bugün okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

Bakanlığımızın yürüttüğü Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayında düzenlenen En İyi Cümle/Afiş yarışması için öğrencilerimiz çok güzel çalışmalar hazırladılar.

Ara

Öğretmenler Günü Kutlama Programını Gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz bahçesinde uygun yerlere fidan dikimi yapıldı.

Vefatının 85. Yılında Atamızı Özlem ve Saygıyla Andık

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla ve gururla kutladık.

Ekm

2023-2024 eğitim ve öğretim yılında okulumuzda uygulanacak olan I. dönem I. yazılı sınav tarihleri güncellendi.

Ekm

Ergene Kaymakamımız Kadir DUMAN himayelerinde başlatılan Ergene Okuyor Projesi kapsamında ilk okuma etkinliği öğrenci ve velilerimiz ile gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin okuma saatleri planlanmış olup her ay güncellenecektir.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni tarafından öğrencilerimize Dünya Kuduz Günü kapsamında farkındalık eğitimi gerçekleştirildi.

yukarıdaki bağlantıdan sınav giriş yeri bilgisine ulaşabilirsiniz. Sınav giriş belgeleri sınava gireceğiniz okul tarafından çıkarılacak olup sınav günü sıranızda hazır olacaktır.