Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve İstiklal Marşımızın Şairi Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programımızı Gerçekleştirdik.

İSTİKLAL MARŞIMIZI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİSİ OLDUK

ÇOCUKLUK ÇAĞI KANSERLERİ GÜNÜ

Şbt

OKULUMUZ DART TAKIMI İL ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsaminda şubat ayı etkinliği olan atasözleri ve deyimler konulu panolarimiz öğrencilerimiz tarafindan hazırlanmıştır

Ock

Öğrencilerimiz Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler dersinde Tasavvuf Şaiiri Mevlana'yı tanıttılar.

Ara

Değerler Kulübümüz Değerler Eğitimi kapsamında Aralık Ayı Değeri Hoşgörü kavramı ile ilgili çalışmlar yaptılar.

Ara

7. Sınıf Öğrencilerimiz tarafından 2. Ünite Haccın yapılışı konusu pekiştirilmesi adına Hac esnasında yapılan bazı İbadetlerle ilgili Kavramlar ve Mekanların  Görsellerinin  maket çalışması etkinliği yapıldı.

Ara

Öğrencilerimize geçen hafta uyguladığımız beklenti anketi sonuçlandı.

Ara

Öğrencilerimiz Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler dersinde Ord.Prof.Dr. Cahit ARF'ı tanıttılar.

Ara

Okulumuzda mangala turnuvası yapıldı.

Ara

Ergene Okuyor Projesi kapsamında Okulumuzda okuma saatleri yapılmaktadır.

Ara

Öğrenci beklenti anketi uygulaması yapıldı.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özgür PARILTI  ve Şube Müdürümüz Sayın Hidayet GÖKTAÇ bugün okulumuzu ziyaret ettiler.