TEKİRDAĞ / ERGENE - Velimeşe Ortaokulu

Velimeşe Ortaokulu

Adres
VELİMEŞE MAH. SARAY CAD. VELIMEŞE ORTA OKULU BLOK NO 84 İÇ KAPI NO 101 ERGENE / TEKİRDAĞ
Vizyon
Vizyonumuz: Bilim ve teknolojiden, sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün araştırmaları, yaratıcı faaliyetleri ve topluma hizmetiyle ülkemizde saygın ve lider bir okul olmaktır
Misyon
Misyonumuz:Eğitim kalitesini mümkün olan en üst seviyeye çıkarmak, eğitim öğretimi yaratıcı bir ortama sahip olacak şekilde planlamak, araştırmayı, sorgulamayı, kendisine ilke edinip ,ülkemizin değerlerini özümsemiş liderler yetiştirmektir.
Başarılar
2015-2016 eğitim öğretim yılında 50 öğrencimiz puanla değişik ortaöğretim kurumlarına yerleştirilmiştir. 16 öğrencimiz Anadolu Liselerine, 25 öğrencimiz Çok Programlı Anadolu Liselerine, 1 öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Liselerine, 7 öğrencimiz Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine, 1 öğrencimiz Özel Temel Liseye yerleşmiştir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1919
Öğretim Şekli :Gündüzlü Normal Eğitim
07.40-13.20
Doğal gaz
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Velimeşe Mahallesi Ergene ilçe merkezine 17 km Tekirdağ İl merkezine ise 53 km Uzaklıktadır.